Viaţa unui protestatar al grupului Pussy Riot, ''în pericol'' după o otrăvire suspectă
Sursa foto:Agerpres Vizualizari:

Viaţa unui protestatar al grupului Pussy Riot, ''în pericol'' după o otrăvire suspectă

Unul dintre membrii grupului contestatar Pussy Riot se recuperează după ce ar fi fost victima unei otrăviri suspecte, au scris activiştii joi pe Twitter, potrivit Agerpres.

"Prietenul, fratele şi tovarăşul nostru Piotr Verzilov se află la terapie intensivă. Viaţa îi este pusă în pericol. Credem că a fost otrăvit", au scris protestatarii pe Twitter, publicând un link către un articol de pe site-ul de ştiri de opoziţie Meduza.

Verzilov avea probleme cu vederea, dificultăţi în vorbire şi locomotorii atunci când s-a îmbolnăvit marţi seară şi a fost spitalizat la Moscova, potrivit articolului apărut în Meduza.

Verzilov a fost unul dintre cei patru protestatari Pussy Riot care au întrerupt finala Cupei Mondiale la fotbal desfăşurate în luna iulie la Moscova.

Protestatarii au executat 15 zile de închisoare pentru faptul că au pătruns pe teren în timpul meciului dintre Franţa şi Croaţia îmbrăcaţi în haine asemănătoare uniformelor de poliţie, revendicând pluralism politic şi eliberarea deţinuţilor politici. 
Similare
RECOMANDĂRI