Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un criminal în serie din Germania, condamnat pentru 85 de omoruri. Bărbatul, asistent medical, îşi ucidea pacienţii cu medicamente neprescrise de medici

Caz cutremurător în Germania. Un fost asistent medical a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce a fost acuzat că a provocat moartea a 85 de pacienţi. Toate victimele au fost în grija lui, în cele două spitale din nordul Germaniei unde a lucrat.

Niels Hoegel, în vârstă de 42, este considerat unul dintre cei mai periculoşi criminali în serie din Germania de după cel de al Doilea Război Mondial.

După cum el însuşi a marturisit, ar fi ucis o sută de persoane cu vârste cuprinse între 34 şi 96 de ani. Bărbatul le administra pacienţilor medicamente care nu erau prescrise de medic, doar pentru a le demonstra colegilor săi că îi poate resuscita. Totul s-a petrecut între anii 2000 şi 2005.

Cazul lui Hogel i-a cutremurat şi pe judecătorii care l-au audiat pe asistent. Întrebat de ce a făcut ce a făcut, Hogel a mărturisit că avea o senzaţie de euforie când reuşea să aducă pacienţii la viaţă.

În timpul procesului, care a durat 7 luni, bărbatul de 42 de ani a recunoscut că a omorât 43 de pacienţi

A fost condamnat pentru 85 de crime, dar poliţia se teme că numărul real al victimelor ar putea depăşi 200.

Niels Hoegel a fost condamnat deja la închisoare pe viaţă în alte cazuri de crimă sau tentativă de omor comise în perioada 2008-20015.

Similare
RECOMANDĂRI