ULTIMA ORĂ: S-a PRĂBUŞIT un avion cu 83 de pasageri la bord
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

ULTIMA ORĂ: S-a PRĂBUŞIT un avion cu 83 de pasageri la bord

Un avion cu 83 de pasageri la bord care se zice că ar aparţine companiei Ariana Afghan Airlines s-ar fi prăbuşit în urmă cu puţin timp în Afganistan.

Aeronava, care efectua o cursă Herat - Kabul, s-ar fi prăbuşit în jurul orei locale 13:15 într-o zonă muntoasă controlată de talibani din districtul Deh Yak, din apropierea graniţei cu Pakistanul.

„Un avion Boeing al companiei de stat Ariana Airlines s-a prăbuşit în regiunea Sado Khel, în jurul orei locale 1:00 PM”, a declarat Arif Noori, purtătorul de cuvânt al biroului guvernamental din Ghazni.

Avionul a fost iniţial raportat că ar fi aparţinut Ariana Airlines, dar reprezentanţii companiei au negat acest lucru, potrivit bbc.com.

"Avionul care a decolat a ajuns la destinaţie şi nu s-a prăbuşit. Avionul care s-a prăbuşit, prin urmare, nu aparţine Ariana Airlines," a declarat un oficial al companiei aeriene.

Incidentul s-a petrecut din cauza unor erori tehnice, potrivit unor surse oficiale.

Din primele informaţii, avionul a fost curprins de flăcări imediat după impactul cu solul.

La acest moment nu se cunoaşte numărul victimelor, dar există temeri că ar putea fi vorba despre zeci de morţi.

Conform Russia Today, mai mulţi talibani încearcă să stingă incendiul, iar forţele speciale afgane se deplasează spre locul accidentului aviatic.


Similare
RECOMANDĂRI