Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Theresa May pleacă astăzi din fruntea guvernului britanic

Asa cum a promis, Theresa May, premierul britanic a demisionat după eşecul răsunător al Brexitului. Se astăzi demisia intră în vigoare. Dincolo de activitatea politică a celei care devine fostul lider al conservatorilor, Theresa May rămâne în memoria tabloidelor şi datorita ţinutelor sale foarte elegante.

În ultimele sale zile la cârma guvernului britanic, Theresa May l-a întâmpinat pe preşedintele american într-un costum albastru accesorizat cu unul din celebrele de acum coliere de care politiciana nu se desparte.

Stilul vestimentar Theresa May nu s-ar fi născut fără o personalitate puternica şi un simt al umorului bine dezvoltat.

Colierele pe care le poartă sunt realizate de un designer italian pe care l-a făcut celebru doar purtând aceste accesorii. Şi cum mandatul său a presupus atâtea călătorii in procesul de negociere Brexit, jurnaliştii de modă au remarcat că Theresei May îi place stofa de lână şi o anumita croială a taioarelor, cele cu guler tunică, stilizat.

Din garderoba sa nu lipsesc nici eşarfele. May a impresionat şi prin ţinutele de seara afişate în diverse ocazii. Pasiunea pentru modă au adus-o pe coperta celebrei reviste Vogue, dar şi critici in presa britanica atunci când a fost surprinsă într-o pereche de pantaloni de piele care costă puţin peste 1200 de euro.

Similare
RECOMANDĂRI