Restricţii de circulaţie în Ungaria. Camioanele nu vor putea intra timp de 24 de ore
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Restricţii de circulaţie în Ungaria. Camioanele nu vor putea intra timp de 24 de ore

Camioanele a căror masă totală depăşeşte 7,5 tone nu vor putea intra în Ungaria începând de joi seara până vineri seara, întrucât acolo, „Ziua Tuturor Sfinţilor” este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că, începând de joi de la ora 23.00 (ora României) până vineri la ora 23.00 (ora României), în Ungaria va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, potrivit Mediafax.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că în data de 1 noiembrie se celebrează „Ziua Tuturor Sfinţilor”, fiind declarată zi de sărbătoare naţională în Ungaria, nelucrătoare.

De asemenea, pentru aceeaşi categorie de autovehicule, pe teritoriul Ungariei, se menţin şi restricţiile de trafic pentru sfârşitul de săptămână, începând de sâmbătă, 2 noiembrie ora 23.00, până în 3 noiembrie, ora 23.00.

Şoferii de camioane au obligaţia să oprească în parcările special amenajate, pâna la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Similare
RECOMANDĂRI