Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: Convorbirea telefonică dintre Zelenski şi Putin a durat 20 de minute
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: Convorbirea telefonică dintre Zelenski şi Putin a durat 20 de minute

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a precizat că prima convorbire telefonică dintre preşedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, care a avut loc în cursul zilei de joi, a durat 20 de minute şi a fost o discuţie „pragmatică”, scrie RADOR.

„A fost prima conversaţie introductivă a celor doi preşedinţi. A fost prima lor convorbire la telefon. Nu a mai existat un alt contact între ei" - a declarat reprezentantul Kremlinului. Potrivit lui Peskov, „conversaţia a fost destul de pragmatică” şi a durat „aproximativ 20 de minute”. De asemenea, Dmitri Peskov a subliniat importanţa acestei prime conversaţii dintre Putin şi Zelenski.

„Problema cheie discutată în timpul conversaţiei telefonice dintre Vladimir Zelenski şi Vladimir Putin a fost eliberarea marinarilor ucraineni”, se precizează într-un comunicat de presă al Biroului Preşedintelui de la Kiev.

Preşedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a avut, joi, 11 iulie, o primă discuţie la telefon cu omologul său de la Kremlin, Vladimir Putin, potrivit agenţiei ucrainene RBC, care citează presa rusă.

Similare
RECOMANDĂRI