Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Prinţul Louis, al treilea copil al ducelui şi ducesei de Cambridge, poartă la botez o ţinută crem din dantelă şi satin

Eveniment la Casa Regală britanică. Astăzi este botezul prinţului Louis, al treilea copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge. Cum va fi îmbrăcat micuţul, pare a fi unul dintre momentele aşteptate de toată lumea.

Prinţul Louis s-a născut pe 23 aprilie şi va fi botezat la capela regală din palatul Saint James din Londra. Este prima dată când bebeluşul va fi văzut în public de la naştere, aşa că totul este stabilit în cel mai mic detaliu.

Micuţul Louis va purta la botez o ţinută crem din dantelă şi satin.

Dacă mama lor, Kate, este adepta brandurilor britanice, copiii sunt îmbrăcaţi de la case de modă spaniole. Motivul este unul inedit: bona copiilor, Maria Teresa, este din Spania şi alege majoritatea hăinuţelor de la branduri renumite pentru calitatea şi tradiţia lor.

Pentru casele de modă alese înseamnă o explozie a produselor pentru copii şi afaceri înfloritoare. La câteva ore de la naştere, prinţul Louis a fost fotografiat cu o boneta tricotată, împrumutată de la sora sa, prinţesa Charlotte.

Prinţul Louis este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic. Ceremonia religioasă va dura 40 de minute, a anunţat Palatul Kensington.

Mai mulţi experţi în probleme regale cred că efectul Kate în modă a fost moştenit şi de cei mici, care influenţează vânzările de la prima apariţie.

Similare
RECOMANDĂRI