Poliţia franceză a recuperat toate bijuteriile furate de la un hotel din Paris
Sursa foto:news.sky.com Vizualizari:

Poliţia franceză a recuperat toate bijuteriile furate de la un hotel din Paris

Poliţia franceză a anunţat că toate bijuteriile furate în timpul jafului armat de la celebrul hotel Ritz din Paris au fost recuperate. Acestea au fost găsite într-o geantă care probabil a fost scăpată de unul dintre hoţi.

„Pot să confirm că toate bijuteriile furate au fost găsite într-o geantă recuperată de poliţişti”, a declarat o sursă apropiată de anchetă, pentru agenţia Reuters. Astfel, toate bijuteriile în valoarea de aproximativ 4,5 milioane de euro au fost găsite la scurt timp după jaful care a vizat hotelul Ritz din Paris.

Cinci bărbaţi au fost implicaţi în această spargere, dintre care trei au fost arestaţi. Aceştia au folosit topoare pentru a sparge geamurile vitrinelor. Ei au luat tot ce au putut, însă se pare că nu au calculat bine cât timp au la dispoziţie până când sistemul de securitate va bloca uşile.

Astfel, trei infractori au rămas blocaţi în clădire, în timp ce doi au reuşit să fugă. Unul dintre aceştia, care a fugit cu un scuter, a scăpat geanta cu bijuterii, după ce s-a ciocnit cu un pieton, transmite BBC.

Similare