Patru copii şi trei adulţi au fost găsiţi morţi prin împuşcare la o fermă din Australia
Sursa foto:The Amed Post Vizualizari:

Patru copii şi trei adulţi au fost găsiţi morţi prin împuşcare la o fermă din Australia

Patru copii şi trei adulţi au fost găsiţi vineri morţi prin împuşcare la o fermă din sud-vestul Australiei, un incident care a declanşat o undă de şoc în comunitatea locală, relatează dpa.

Poliţia tratează acest caz ca unul de crimă şi sinucidere şi nu este în căutarea niciunui suspect, scrie Agerpres.

Şeful poliţiei din statul Australia de Vest, Chris Dawson, a spus că poliţiştii au fost chemaţi vineri dimineaţă la o proprietate din localitatea Osmington, în regiunea Margaret River.

"Orice deces este tragic, însă patru copii şi trei adulţi înseamnă o tragedie majoră", a declarat el presei la Perth.

Osmington este o comunitate rurală restrânsă, de doar 135 de locuitori. Are numai câteva ferme şi podgorii.

Conform mass-media locale, trei generaţii ale aceleiaşi familii de fermieri au fost implicate în incident, iar doi dintre adulţi erau bunici în această familie.

Dawson nu a dezvăluit identitatea victimelor. El a spus că trupurile neînsufleţite a doi dintre adulţi au fost găsite în afara casei, în timp ce celelalte cinci cadavre au fost descoperite în interior.

"Se pare că au fost identificate răni produse de focuri de armă, însă nu vreau să spun mai multe decât că au fost găsite două arme", a precizat reprezentantul poliţiei.

Toate victimele par să fi fost rezidenţi ai aceleiaşi proprietăţi, a spus poliţia, însă nu a explicat care erau legăturile între ei. 
Similare