Panică în Manchester: Un bărbat a înjunghiat cel puţin cinci persoane în centrul oraşului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Panică în Manchester: Un bărbat a înjunghiat cel puţin cinci persoane în centrul oraşului

În această vineri a avut loc un atac armat, chiar în inima oraşului englezesc Manchester. Există victime confirmate de către autorităţi, iar numărul acestora a fost făcut public. De asemenea, atacatorul este un individ care şi-a început actele de violenţă în plină zi, când a început să înjunghie oamenii de pe stradă.

Bărbatul cu o minte criminală a făcut cel puţin 5 victime. Vineri, atacatorul a început să înjunghie persoane în mod aleatoriu, când se afla în centrul oraşului Manchester, din Marea Britanie. Sursele din cadrul serviciilor de securitate britanice au confirmat că acesta a fost prins de către autorităţi, la scurt timp după ce a săvârşit faptele înfricoşătoare.

Atacul s-a petrecut cu câteva ore în urmă şi a avut loc în zona Centrului comercial Arndale, care este situat în centrul oraşului Manchester, potrivit Mediafax. Mai mult, presa britanică a confirmat că e vorba de cel puţin 5 persoane care au răni grave. Victimele au fost preluate de către paramedicii sosiţi la faţa locului şi duse la spitalele din apropiere. Individul a atacat la întâmplare şi şi-a manifestat furia pe trecătorii nevinovaţi. A fost prins de Poliţie şi dus în arest, iar la fel cum se poate vedea şi în clipul video de mai jos, acesta a fost pus la pământ de către autorităţile engleze.

Similare
RECOMANDĂRI