Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O nouă nuntă regală britanică. Prinţesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta, se căsătoreşte pe 12 octombrie

Şirul cununiilor din familia regală a Marii Britanii continuă. O nepoată a reginei va fi următoarea care va păşi în faţa altarului. Organizatorii nunţii au început deja să facă ultimele retuşuri pentru ziua cea mare. Iar evenimentul va fi transmis în toată lumea.

Nunta va avea loc pe 12 octombrie, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în plină desfăşurare. Eugenie este a 9-a moştenitoare la tronul Regatului Unit. Mare amatoare de artă, Prinţesa de York conduce o galerie din Londra. Norocosul consort este Jack Brooksbank, un bărbat în vârstă de 32 de ani pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanţe de ski în Alpi. Deşi este un om de rând, ginerele a fost primit cu braţele deschise de către familia regală. Ceremonia religioasă se va ţine la Palatul Windsor, în aceeaşi capelă unde, acum 5 luni, s-au căsătorit Prinţul Harry şi Meghan Markle.

Ingrid Seward, jurnalist: "Va fi o nuntă foarte mare. Pentru că Eugenie este atât de iubită de ceilalţi membri ai familiei regale, cred că vor fi foarte mulţi nobili la nuntă".

Se zvoneşte că lista de invitaţi va include şi nume importante din lumea muzicii şi a filmului. În trecut, prinţesa era cunoscută pentru vestimentaţia neobişnuită pe care o purta la majoritatea evenimentelor publice. Acum criticii de modă aşteaptă cu mult interes să vadă ce rochie de mireasă îşi va alege Eugenie.

Hilary Alexander, jurnalist: "M-am gândit destul de mult la rochia de mireasă a Eugeniei şi am sentimentul că va fi o rochie clasică şi tradiţională. Cred că a învăţat de pe urma greşelilor vestimentare din trecut".

Organizatorii nunţii au început deja să facă ultimele retuşuri pentru ziua cea mare. Evenimentul va fi televizat şi transmis în toată lumea.

Similare
RECOMANDĂRI