O nouă explozie într-un bloc de apartamente din Rusia. Două persoane au murit
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O nouă explozie într-un bloc de apartamente din Rusia. Două persoane au murit

Cel puţin două persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma unei explozii produse într-un bloc de apartamente din regiunea Rostov din Rusia, au transmis autorităţile locale, menţionând că, cel mai probabil, explozia a fost provocată de o scurgere de gaze, relatează agenţia de presă Tass.

Explozia a afectat în total şapte apartamente, două dintre acestea fiind distruse aproape complet. Cele două persoane rănite au fost transportate la spital.

„Două apartamente de la al doilea etaj au fost distruse complet. Alte cinci au fost afectate parţial”, au transmis autorităţile.

Operaţiunea de salvare este în desfăşurare, dar se realizează cu dificultate, deoarece există riscul de prăbuşire a clădirii.

„Doi indivizi au fost răniţi şi transportaţi la spitalul municipal Kamensk-Shakhtinsky”, au adăugat autorităţile.

Explozia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în districtul Kamensky din regiunea Rostov.

Amintim că la începutul acestui an 37 de oameni, printre care şi şase copii, au murit în Rusia, în urma exploziei produse într-un bloc de locuit din oraşul Magnitogorsk. Explozie, care ar fi fost provocată de o scurgere de gaze, a distrus atunci zeci de apartamente dintr-o clădire cu zece etaje.

Similare
RECOMANDĂRI