O companie feroviară din Japonia şi-a cerut scuze după ce un tren a plecat cu 25 de secunde mai devreme
Sursa foto:gcntv.net Vizualizari:

O companie feroviară din Japonia şi-a cerut scuze după ce un tren a plecat cu 25 de secunde mai devreme

O companie de transport feroviar din Japonia şi-a cerut scuze după ce unul dintre trenurile sale a plecat din staţie cu 25 de secunde mai devreme. Acesta este al doilea caz similar petrecut în ultimele luni, când un tren a părăsit staţia cu 20 de secunde mai devreme, informează BBC.

Conducătorul trenului a crezut că vehiculul urma să părăsească gara Notogawa, vineri, la ora 07:11, în loc de ora programată 07:12, scrie Japan Today.

După ce a închis uşile trenului, cu un minut mai devreme, conductorul a realizat greşeala şi ar fi putut evita această situaţie, însă pentru că nu a văzut niciun pasager pe platformă a decis să plece.

Incidentul survine în contextul în care trenurile japoneze au reputaţia de a fi punctuale şi în care se pare că mai existau pasageri care sperau să urce în respectivul tren. Ei s-au plâns companiei feroviare, iar aceasta a fost nevoită să îşi ceară scuze.

Şi în cazul din luna noiembrie, conductorul trenului - care făcea legătura dintre oraşele Tokyo şi Tsukuba - a încurcat orele de plecare, însă atunci niciun pasager nu a ratat îmbarcarea.
Similare