Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Ce pălării vor purta doamnele, cine sunt invitaţii

Fanii regalităţii britanice sunt în fierbere: sâmbătă are loc nunta anului, între prinţul Harry şi, deja, fosta actriţă Meghan Markle. Se fac planuri de stat la coadă şi prins un loc de unde să-i vadă pe cei doi tineri - chiar şi pentru câteva secunde. Şi să nu uităm de febra ţinutelor!

Aproape că nu există eveniment în casa regală britanică în care femeile să nu poarte ceva pe cap. Nu mereu pot fi numite pălării. Tonul e dat, bineînţeles, de prinţii şi prinţesele de la Buckingham.

Podoabele sunt de toate felurile - pălării, milene, cloche-uri sau creaţii greu de încadrat într-o categorie.

Jane Taylor este modistă pentru Casa Regală Britanică de zece ani - dar lucrează şi pentru vedete ca Beyonce sau Rita Ora.

Jane Taylor, modistă a Palatului Regal: "Faptul că mulţi dintre membrii mai tineri ai Casei Regale poartă pălării a fost foarte avantajos pentru industrie, pentru că le arată tinerilor de rând cum se poartă asemenea pălării, cum să se îmbrace elegant şi bine."

Pregătirile sunt în toi la Palatul Windsor. Meniul va fi unul simbolic - pentru că aproape toate produsele sunt de pe domeniile coroanei britanice.

Mark Ferguson, bucătar-şef regal: "Vine sezonul legumelor britanice. Roşii minunate, toate celelalte tocmai se coc. Asta a fost ceva foarte important pentru noi."

Printre invitaţi vor fi aproape 2500 de membri ai publicului larg - dar şi 600 de vedete, ale căror nume sunt în continuare strict secrete. Printre speculaţii -  jucătoarea de tenis Serena Williams, bună prietenă a lui Meghan Markle, colegii ei actori din serialul "Costume" şi formaţia Spice Girls.

Dar, dincolo de invitaţi, în toată lumea nunta prinţului Harry cu Meghan Markle va fi urmărită, se estimează, de peste un miliard de oameni - inclusiv din publicul din România.

Similare