Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Noua generaţie regală britanică. Relaţia dintre ducesa Kate şi Meghan Markle este esenţială pentru succesul monarhiei

Meghan Markle vine în familia regală britanică cu un suflu proaspăt, iar presa britanică îi analizează gesturile şi ţinutele în detaliu. Comparaţia cu Kate Middleton, ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, este frecventă. Cele două vor deveni cumnate în câteva zile şi vor redefini noua generaţie a monarhiei britanice.

William s-a îndrăgostit la prima vedere de Kate şi, se pare că şi Harry, fratele lui mai mic, a fost în aceeaşi situaţie. Kate s-a logodit într-o impecabilă rochie albastră, iar Megan în una verde închis, ambele ţinute fiind superbe şi punându-le în evidenţă siluetele. Ambele inele dăruite de prinţi au avut elemente ce i-au aparţinut prinţesei Diana, mama lor.

Relaţia dintre Kate şi Megan este deja fascinantă pentru analiştii monarhiei britanice, care văd cum o nouă generaţie începe să se impună în sufletul britanicilor. În cele mai recente apariţii împreună ale celor patru, s-a remarcat că Megan a fost cea care a vorbit cel mai mult, un semn că vrea să fie în centrul atenţiei, ceea ce nu pare să o deranjeze prea mult pe Kate. Mama a trei copii, soţia prinţului William îşi ştie foarte bine rolul în familia regală, spun specialiştii.

Angela Levin, autoarea cărţii "Harry- Conversaţii cu Prinţul": "Nu cred că Kate Middleton va fi afectată foarte mult de atenţia pe care o primeşte Meghan. S-ar putea să fie foarte uşurată că presa o lasă puţin în pace.Ea are acea satisfacţie minunată de a fi o familistă şi ştiţi că va deveni regină. Simte un pic acest lucru. Megan va fi cea care va face o reverenţă în faţa ei. S-ar putea să nu pară mult, dar este semnificativ."

Kate este "conservatoare şi elegantă", iar Megan - "modernă şi îndrăzneaţă". Ambele par a avea o "atingere magică". Orice îmbracă se transforma imediat într-un record de vânzări pentru produsul respectiv.

Analişti ai monarhiei britanice estimează că legătura dintre cele două va fi întărită şi de faptul că nu provin din familii regale. Se adapteză regulilor şi stilului regal şi, alături de cei doi prinţi, scriu o nouă pagină a monarhiei britanice.

Similare
RECOMANDĂRI