Liderul mişcării anti-vaccinare împotriva Covid-19 din Italia a ajuns în stare gravă la ATI. Acum spune că se va vaccina
Vizualizari:

Liderul mişcării anti-vaccinare împotriva Covid-19 din Italia a ajuns în stare gravă la ATI. Acum spune că se va vaccina

Lorenzo Damiano, liderul mişcării anti-vaccin împotriva Covid-19 din Italia, a ajuns să creadă în ştiinţă şi să-şi schimbe viziunea asupra virusului şi a pandemiei după ce s-a infectat, iar din cauza formei severe a fost internat în spital. Acesta le-a spus jurnaliştilor italieni că se va vaccina.

Lider al mişcării numită "No Vax" în Italia, el şi-a schimbat radical părerea cu privire la vaccinul care protejează împotriva Covid, după ce a făcut o formă severă a bolii şi a ajuns la spital, relatează ANSA.

Damiano a condus protestele anti-vaccin în Treviso, lângă Veneţia, şi s-a opus vehement introducerii certificatului verde ca măsură împotriva răspândirii virusului. Într-o declaraţie publică, el a afirmat că scepticii la vaccin sunt "trataţi ca nişte victime ale Holocaustului".

Totul s-a schimbat atunci când bărbatul a ajuns la spital şi a fost internat într-o secţie ATI, într-o stare gravă. Damiano le-a spus reporterilor italieni că după această perioadă (petrecută în spital - n.r.) vede complet diferit lucrurile în ceea ce priveşte pandemia.

"În mod clar, viziunea mea s-a schimbat, sunt gata să spun lumii cât de important este să urmăreşti colectiv ştiinţa, cea care te vindecă şi te salvează. Mă voi vaccina", a declarat Lorenzo Damiano.

Similare
RECOMANDĂRI