Jumătate din Spania intră într-o nouă etapă de relaxare: se redeschid restaurantele, cinematografele, teatrele, plajele şi piscinele
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Jumătate din Spania intră într-o nouă etapă de relaxare: se redeschid restaurantele, cinematografele, teatrele, plajele şi piscinele

46 la sută din Spania trece la faza a doua de relaxare de astăzi, cu mult mai puţine restricţii. Vor fi permise reuniunile, călătoriile, se vor putea face vizite, se vor redeschide sălile de spectacole şi muzeele. Însă locuitorii din Madrid şi Barcelona vor mai avea de aşteptat măcar o săptămână pentru a se bucura de toate privilegiile. A fost anunţată şi data la care se vor redeschide graniţele pentru turiştii străini, potrivit stiriletvr.ro.

Jumătate din Spania intră într-o noua etapă de relaxare: după luni de separare forţată, familiile şi prietenii îşi vor putea face din nou vizite şi vor fi eliminate intervalele orare pentru ieşirile în aer liber. Se vor redeschide restaurantele, cinematografele, teatrele, plajele şi piscinele.

Toate hotelurile din Spania vor fi redeschise, dar cu accesul restricţionat la 40 la sută din capacitate. Pierderile sunt însă imense. În alţi ani, totul ar fi fost rezervat, acum însă totul a fost anulat.

Din aprilie până în iunie turismul a pierdut peste 124 de miliarde de euro, adică 80 la sută din contribuţia la PIB-ul Spaniei. Premierul a anunţat oficial că din iulie se vor redeschide frontierele pentru turiştii străini.

Premierul a mai anunţat că din 8 iunie, odată cu trecerea la ultima fază a relaxării restricţiilor, vor avea undă verde şi competiţiile sportive ale Ligii Profesioniste de Fotbal.

Similare
RECOMANDĂRI