Jeremy Corbyn va demisiona din funcţia de lider al Partidului Laburist la începutul anului 2020
Sursa foto:Captură Twitter Vizualizari:

Jeremy Corbyn va demisiona din funcţia de lider al Partidului Laburist la începutul anului 2020

Jeremy Corbyn a anunţat vineri după-amiază că îşi asumă responsabilitatea pentru eşecul suferit în scrutinul parlamentar din Marea Britanie. El va demisiona din funcţia de lider al Partidului Laburist la începutul anului viitor.

Jeremy Corbyn s-a declarat "foarte trist" din cauza rezultatului obţinut de Partidul Laburist (centru-stânga) în scrutinul parlamentar britanic, apreciind însă că nu crede că eşecul a fost generat de platforma politică prezentată de el.

"Sigur că îmi asum responsabilitatea pentru prezentarea manifestului politic, dar vreau să spun că manifestul a fost susţinut în mod general în cadrul partidului, în cadrul mişcării noastre politice", a afirmat Jeremy Corbyn.

"Eu am făcut tot ce am putut pentru a conduce partidul, nu cred că rezultatul ar fi fost diferit dacă ar fi existat un lider cu politici orientate mai spre centru. Lucrul responsabil nu este să plec, voi rămâne în funcţie până va fi ales cineva care să-mi urmeze, ceea ce ar trebui să se întâmple la începutul anului viitor", a precizat Jeremy Corbyn.

Sursa: Mediafax

Similare
RECOMANDĂRI