Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Incursiune în istoria automobilului. Într-un muzeu din Los Angeles, sunt expuse cele mai cunoscute modele de maşini din toate timpurile

Raiul iubitorilor de maşini de lux sau de epocă este la Los Angeles. Aici se află un muzeu unde sunt expuse cele mai cunoscute modele de automobile din toate timpurile. Vizitatorii au la dispoziţie şi un spaţiu amenajat în subteran, unde pot fi explorate cele mai speciale maşini.

Cele mai spectaculoase maşini din toate timpurile sunt expuse într-un garaj subteran la Los Angeles, parte a unui muzeu de profil.

Este, practic, o incursiune în istoria automobilului. Experienţele sunt copleşitoare, întrucât poţi admira 350 din cele mai reprezentative modele din lume. Printre ele, şi maşini de lux în care au călătorit preşedinţii americani Roosevelt, Truman sau Nixon.

Se regăsesc aici o sută de ani de istorie şi design auto. În câteva etape poţi vedea evoluţia automobilului în timp, ceea ce este oarecum suprarealist.

Câteva modele rare sunt expuse în premieră. Maşini din filme celebre, inclusiv cele folosite de James Bond, sau modele de papamobil pot fi văzute în expoziţia subterană.

Sunt toate tipurile de maşini: maşini clasice, din anii 1950, americane, de epocă, maşini sport, de curse, franţuzeşti, italiene, exotice, maşini economice, deţinem toată gama.

Cel mai ieftin bilet pentru un tur în paradisul auto costă 20 de dolari. Organizatorii spun că, în garajul subteran securizat, se află cea mai însemnată colecţie de bijuterii pe 4 roţi, care este păstrată pentru generaţiile viitoare.

Similare
RECOMANDĂRI