În Israel, restricţiile de deplasare vor fi menţinute o jumătate de an, pentru a reduce numărul cazurilor de coronavirus
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

În Israel, restricţiile de deplasare vor fi menţinute o jumătate de an, pentru a reduce numărul cazurilor de coronavirus

În Israel, restricţiile de deplasare vor fi menţinute o jumătate de an, pentru a reduce numărul contaminărilor, a declarat premierul Benjamin Netanyahu.

Revenirea la condiţiile normale se va face lent, în etape, potrivit Rador.

În Israel, la reuniunea Comisiei ministeriale pentru coronavirus, premierul Benjamin Netanyahu le-a spus colegilor că ieşirea din blocajul impus la nivel naţional de data asta va fi lentă şi ar putea dura mai mult de o jumătate de an. În această perioadă, restricţiile la deplasare vor rămâne în vigoare.

Guvernul a fost criticat pentru ceea ce unii au considerat o ridicare grăbită a restricţiilor în primăvară şi că nu au fost impuse noi restricţii când numărul infectărilor a început să crească. În timpul reuniunii au fost divergenţe din cauza înăspririi restricţiilor la deplasare pentru civili, cărora li s-a permis doar un kilometru de la locuinţă, numai pentru cumpărături esenţiale. Membrii cabinetului coronavirus au votat o schiţă extinsă care va duce la dublarea testelor în casele de bătrâni, în centrele geriatrice şi se va oferi un sprijin suplimentar persoanelor în vârstă.

Ministerul Sănătăţii a raportat că numărul pacienţilor intubaţi a ajuns la 212. De la începutul epidemiei s-au înregistrat 1.552 de decese din cauza complicaţiilor COVID-19.
Similare
RECOMANDĂRI