Imagini de coşmar după explozia din apropierea aeroportului din Bologna
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Imagini de coşmar după explozia din apropierea aeroportului din Bologna

Flacăra exploziei a apărut după ce cisterna plină Gaz Petrol Lichefiat a lovit un camion. Două persoane au murit şi 70 au fost rănite în accidentul din apropiere de Bologna. 14 oameni sunt în stare critică. Printre victime se numără şi 11 poliţişti. O porţiune a unui pod de acces pe autostrada de centură A 14 s-a prăbuşit.

O cameră de supraveghere a filmat momentul în care vehiculul ce transporta combustibil a tamponat TIR-ul din spate. La câteva secunde a izbucnit incendiul, iar după puţin timp, deflagraţia violentă a zguduit totul pe o rază de sute de metri. 

O bucată din autostradă s-a prăbuşit doborâtă de suflul exploziei. Maşinile parcate în apropiere au luat foc şi au explodat şi ele. Explozia a fost atât de puternică, încât resturi incandescente au fost aruncate în casele situate în apropiere.

Zeci de oameni au fost răniţi în explozie. Printre ei, şi numeroşi poliţişti care dirijau circulaţia în zonă, după alt accident. Anchetatorii trebuie să afle acum cine a provocat dezastrul: şoferul, care a adormit sau se simţea rău, ori o defecţiune tehnică a cisternei.

Similare
RECOMANDĂRI