Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Franţa: 33 de persoane, printre care şi un român, au fost rănite într-un accident de autocar de pe ruta Paris-Londra

Treizeci şi trei de persoane au fost rănite - dintre care patru grav - duminică pe o autostradă din nordul Franţei într-un accident în care a fost implicat un autocar care asigura legătura Paris-Londra, au anunţat autorităţile regionale franceze. Potrivit corespondentului TVR în Franţa, Mihaela Antoche,un român a fost rănit uşor în accident şi a primit îngrijiri medicale. Potrivit dpa, care citează prefectura regională, printre pasageri se aflau cetăţeni din România, SUA, Spania, Australia, Olanda, Rusia şi Marea Britanie.

La orele locale 11:50, un autocar al companiei Flixbus a efectuat o ieşire pe autostrada A1 care face legătura între oraşele Amiens şi Saint-Quentin şi s-a răsturnat pe-o parte, a anunţat prefectura din Somme (nordul Franţei) într-un comunicat, fără a detalia circumstanţele în care a avut loc accidentul.

Dintre cele 33 de persoane aflate la bord, cu tot cu şoferul, 29 au fost rănite uşor şi patru grav, potrivit prefecturii. Românul aflat în autocar a fost rănit uşor.

Importante forţe de intervenţie au fost mobilizate.

Potrivit cotidianului Courrier Picard, autocarul a derapat într-o curbă pe asfaltul ud, s-a izbit de o barieră şi apoi s-a răsturnat. Fotografii de la faţa locului arată autocarul răsturnat pe o parte cu geamurile sparte.

Similare
RECOMANDĂRI