Diaspora din Bruxelles şi Londra organizează flashmoburi în susţinerea Guvernului Sandu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Diaspora din Bruxelles şi Londra organizează flashmoburi în susţinerea Guvernului Sandu

Cetăţenii Republicii Moldova aflaţi peste hotare, mai exact cei din Bruxelles şi Londra, au anunţat că vor ieşi astăzi în stradă să-şi arate susţinerea faţă de Guvernul învestit în frunte cu Maia Sandu.

Cei din Bruxelles se vor aduna la ora 19:00 în faţa Parlamentului European: 

„Mulţi dintre noi urmăresc cu sufletul la gură ce se întâmplă în ţara în ultimele zile. Regimul lui Plahotniuc este în ultimele convulsii pentru a-şi apăra dictatura. Haideţi să ieşim LUNI, 10 iunie în fata Parlamentului UE să ne arătăm sprijinul faţă de guvernul LEGITIM în frunte cu Maia Sandu ales de către majoritatea Parlamentară. Ne adunăm la 19:00 în Place Luxemburg. Haideţi să îi susţinem pe cei de acasă în lupta lor pentru un viitor mai bun. ACUM este şansa Moldovei de a deveni un stat liber şi european”, se spune în mesajul evenimentului de pe Facebook.

„Dragă comunitate din UK, regimul Plahotniuc se zbate între viaţă şi moarte, şi cu toate aceste ei nu vor să plece, miza e prea mare, însă ţara noastră trebuie să scape de dictatură. Ţara noastră vrea să fie liberă şi oamenii vor să trăiască liber în ea. Haideţi să punem şi noi umărul la căderea definitivă a lui Plahotniuc. Mâine 10 iunie se organizează simultant flash mob-uri în toată diaspora. Veniţi cu toţii după muncă la Stratford cu drapele şi voie bună”, se spune în mesajul evenimentului ce urmează să aibă loc în Londra.
Similare
RECOMANDĂRI