Berlin: Nu folosiţi deodorant când mergeţi cu autobuzul şi atunci veţi avea nevoie de mască
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Berlin: Nu folosiţi deodorant când mergeţi cu autobuzul şi atunci veţi avea nevoie de mască

Compania de transport public în comun din Berlin îi încurajează pe cetăţeni să nu mai folosească deodorant, astfel încât călătorii vor fi obligaţi să poarte masca în mod corespunzător, pentru a se apăra de mirosuri, dacă de coronavirus nu le este aşa teamă.

Germania a impus purtarea măştilor în timpul călătoriilor cu transportul în comun, dar cetăţenii nu respectă regula şi folosesc măştile în mod neadecvat.

“Mulţi oameni poartă masca sub nas, aşa că luăm măsuri”, a postat compania pe contul de Twitter.

În Germania, ca şi în alte ţări afectate de Covid-19, este obligatoriu să ai nasul şi gura acoperite atunci când mergi în magazine sau circuli cu transportul în comun.

Cei care nu se supun, primesc amenzi. Chiar şi aşa, mulţi îşi acoperă doar gura, lăsând nasul liber.

Operatorul de transport public în comun, BVG, speră că mirosurile îi vor convinge pe călători să poarte masca, mai ales că situaţia poate fi destul de dificilă pe timpul verii.

Posterul stârneşte amuzament: “Deci, încă vrei să ai nasul neacoperit?”.

Postările BVG de pe reţelele sociale au fost apreciate de urmăritori şi campania are potenţialul de a-i convinge să poarte mască, chiar fără a renunţa la deodorant.

Compania de transport public în comun este recunoscută pentru campaniie cu tentă satirică. Printre sloganurile din trecut s-au numărat: “Este săptămâna modei din nou. Noi ne bucurăm dacă porţi orice fel de haine” sau “Nici măcar mama ta nu ar veni să te ia la 04:30”.

Similare
RECOMANDĂRI