Au divorţat Barack şi Michelle Obama? Mesajele publicate de fostul cuplu de la Casa Albă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Au divorţat Barack şi Michelle Obama? Mesajele publicate de fostul cuplu de la Casa Albă

Fostul preşedinte american Barack Obama a postat pe reţelele de socializare o poză romantică în care îşi declară sus şi tare dragostea faţă de soţia sa Michelle.

În urmă cu câteva luni revista Globe - o publicaţie cunoscută pentru conţinuturile sale senzaţionaliste în care primează ştirile despre scandalurile din viaţa celebrităţilor, vedete din sport sau politicieni - informa că Michelle şi Barack Obama ar fi divorţat după 27 de ani de căsătorie.

Potrivit publicaţiei respective, fostul preşedinte american petrece mai puţin timp în compania soţiei sale şi a celor două fiice ale lor: Malia, în vârstă de 21 de ani şi Sasha, de 18 ani. El şi-ar dedica astfel timpul călătoriilor în întreaga lume, din motive de afaceri, lăsând întreaga educaţie a tinerelor în seama soţiei sale Michelle.

Totuşi, Barack Obama a decis joi să pună capăt acestor zvonuri publicând o imagine romantică în care îşi declară răspicat dragostea: „Aşa cum spuneau Beatles: totul devine mai bun odată cu trecerea timpului. Mulţumesc, iubito, pentru aceşti minunaţi 27 de ani", a scris el pe Twitter, publicând şi o fotografie în care cei doi soţi sunt văzuţi din spate, îmbrăţişaţi şi admirând asfinţitul.

La rândul său, fosta primă-doamnă a dorit să-şi felicite soţul pentru cei 27 de ani de căsnicie cu o poză în care sunt văzuţi amândoi pe terasa unei case din lemn de la malul mării.

„Acum 27 de ai acest băiat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Pot spune că şi-a ţinut promisiunea. Aici începe următorul nostru capitol în care ne-am transformat în părinţi cu sindromul cuibului gol şi aşteptând să vedem ce ne rezervă ziua de mâine. Între timp, simţim încă magia care ne-a unit în toţi aceşti ani. Aniversare fericită, Barack”, a scris Michelle în mesajul care însoţeşte fotografia.

Similare
RECOMANDĂRI