Atenţie, şoferi! Restricţii de circulaţie pe teritoriul Republicii Federale Germania
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Atenţie, şoferi! Restricţii de circulaţie pe teritoriul Republicii Federale Germania

Agenţia Naţională Transport Auto informează operatorii de transport despre intrarea în vigoare pe teritoriul Germaniei, în perioada 01 iulie – 31 august 2019, a restricţiilor de circulaţie pe sectoarele de autostrăzi şi drumuri federale selectate, în zilele de sâmbătă, în intervalul orelor 07:00 şi 20:00, pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 7,5 tone şi vehiculele cu remorcă destinate transportului de mărfuri în scop comercial sau contra cost.

Restricţia respectivă nu se aplică la efectuarea transportului combinat de mărfuri „cale ferată – auto” (de la expeditor până la cea mai apropiată staţie de încărcare şi invers) şi „port maritim – auto” (între punctul de încărcare sau descărcare şi un port situat în raza de 150 km).

De asemenea, este exceptată de la restricţia menţionată intervenţia de urgenţă a vehiculelor de evacuare, remorcare şi asistenţă rutieră, precum şi transportarea următoarelor produse: lapte proaspăt şi produse lactate, carne proaspătă şi produse din carne proaspătă, peşte proaspăt, peşte viu şi produse din peşte proaspăt, fructe şi legume perisabile, albine vii.
 
Totodată, menţionăm că, rămâne valabilă restricţia de circulaţie în zilele de duminică şi în sărbătorile legale a unităţilor de transport auto de mărfuri pe toată reţeaua de drumuri, între orele 00:00 şi 22:00.
 
Pentru informaţii suplimentare şi lista sectoarelor de drum pentru care se aplică restricţiile menţionate accesaţi Anexa sau pagina electronică a Ministerului Federal al Transporturilor şi Infrastructurii Digitale al Republicii Federale Germania.
Similare
RECOMANDĂRI