VIDEO/ FOTO: Atac armat într-o universitate din Rusia.Mai mulţi studenţi au fost ucişi
Sursa foto:tass.ru Vizualizari:

VIDEO/ FOTO: Atac armat într-o universitate din Rusia.Mai mulţi studenţi au fost ucişi

Teroare la Universitatea Tehnică de Stat din Perm, Rusia. Un bărbat înarmat a intrat în campus şi a început să împuşte tineri, relatează Mediafax.

UPDATE: Atacatorul a fost ucis, a anunţat guvernatorul regiunii Perm, Dmitri Mahonin, citat de agenţia de presă TASS, potrivit Agerpres. Comitetul de anchetă rus de pe lângă Parchetul General a indicat că atacul a fost comis de către un student.

UPDATE: Ca urmare a împuşcăturilor de la Universitatea de Stat din Perm, au murit cinci persoane, alte şase au fost rănite grav, a declarat Ministerul Sănătăţii din regiune.


Potrivit sursei citate, mai mulţi studenţi au încercat să iasă pe geam pentru a scăpa de atacator.Atacatorul ar fi fost prins de către poliţişti. 

Mesajul atacatorului, pe o reţea de socializare: „Ceea s-a întâmplat nu a fost un atac terorist. Nu am stat în organizaţii extremiste şi nu am fost un om religios. Nimeni nu ştia ceea ce plănuiam să fac. Am organizat totul singur. M-am gândit mult la asta, au trecut anii şi acum am înţeles că a venit momentul mult visat. Pentru mine nu conta ce foloseam pentru atac. Putea fi o armă, o maşină sau o bombă. În martie 2021, am strâns suma pentru a cumpăra arma. După ce am împlinit 18 ani, am început procedura legală de obţinere a a permisului de port armă”.Presa rusă spune că există victime, însă numărul lor nu se ştie încă. Cinci persoane au fost ucise iar alte şase rănite, conform relatărilor de la faţa locului.


 
Similare
RECOMANDĂRI