Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A treia etapă de relaxare la Moscova. S-au redeschis restaurantele şi au fost reluate unele activităţi sportive

Moscova a intrat în cea de-a treia etapă de relaxare după pandemia generată de COVID-19. Marţi s-au redeschis restaurantele, au fost reluate unele activităţi sportive, iar băncile din parcuri, sigilate până acum, pot fi folosite din nou pentru odihnă. Mai multe aflăm de la Liviu Iurea, corespondentul nostru la Moscova.

Încă de la primele ore ale dimineţii în bucătărie era forfota mare. Toţi salariaţii, de la bucătari la ospătari, au aşteptat cu nerăbdare momentul când se pot întoarce la serviciu. La intrare, oaspeţilor li se măsoară temaperatura, li se oferă măşti şi substanţe dezinfectante. Acum, toate restaurantele funcţionează după noi reguli.

Pe toată durata regimului de autoizolare, restaurantele au ieşit în pierdere şi va dura mult timp până când situaţia se va redresa.

În Moscova au fost reluate plimbările cu vaporaşul pe râul Moscova. Au fost redeschise bazinele de înot şi locurile de joacă pentru copii

În ciuda măsurilor de relaxare anunţate de autorităţi, numărul de persoane infectate cu noul coronavirus în capitala rusă este destul de mare.

Similare
RECOMANDĂRI