Vasile Costiuc: Am votat pentru libertate şi pentru prosperitate la noi acasă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vasile Costiuc: Am votat pentru libertate şi pentru prosperitate la noi acasă

Liderul Partidului Democraţia Acasă, Vasile Costiuc, a votat la Durleşti, alături de familie, pentru libertate şi pentru prosperitate acasă. Vasile Costiuc i-a salutat pe toţi cei care au făcut cozi la secţiile de votare, în ţară şi peste hotare, pentru a-şi exercita dreptul la vot. „Oamenii mai au aşteptări că acasă se poate de trăit decent. Oamenii au ieşit la vot cu un singur gând: să trăim mai bine, fiind gospodari la noi acasă, să ne întregim familiile”, a spus Vasile Costiuc, citat de IPN.

Crede că ziua de astăzi, 11 iulie, oferă o şansă uriaşă pentru moldoveni. Vasile Costiuc a invitat oamenii, în seara zilei, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. „Ori sărbătorim, ori punem mâna pe buzdugane. Sunt două soluţii, mai multe nu sunt”, a spus liderul Partidului Democraţia Acasă.

Soţia sa, Felicia, a spus că familia Costiuc a votat pentru o echipă tânără, onestă şi de bună-credinţă, pentru haiducii acestui neam, luptători adevăraţi, care doresc să aducă acasă schimbarea, diaspora şi împreună să creeze un viitor mai bun pentru cei de acasă. „Ne dorim ca viitorul Moldovei să fie unul frumos. Azi e timpul să punem umăr la umăr şi să votăm pentru un viitor mai frumos. Să votăm liber, onest şi cinstit, diferit”, a spus soţia liderului Partidului Democraţia Acasă.
RECOMANDĂRI