Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ziua Chişinăului a fost un bun prilej pentru candidaţii la alegerile prezidenţiale să se întreacă în felicitări adresate locuitorilor oraşului

Ziua Chişinăului a fost un bun prilej pentru candidaţii la alegerile prezidenţiale să se întreacă în felicitări adresate locuitorilor oraşului. Fie că au scris pe paginile lor sociale sau au transmis un mesaj video, pretendenţii la prima funcţie în stat au spus că îşi doresc ca oraşul Chişinău să se dezvolte, lucru care poate depinde şi de viitorul preşedinte al ţării. De aceea, candidaţii au spus că mizează mult pe votul locuitorilor din capitala Republicii Moldova.

RENATO USATÎI, candidat la funcţia de preşedinte, Partidul Nostru: "Îi urez capitalei ţării să devină o adevărată metropolă modernă, cu toate lucrurile puse la locul lor, administrate eficient şi cu pricepere. Evident, oraşele sunt nişte organisme complicate, pe care nu le poţi schimba peste noapte. Dar, la cei 584 de ani, Chişinăul ar trebui să se bucure de multe obiective atinse". 

ANDREI NĂSTASE, candidat la funcţia de preşedinte, Platforma "DA": "Pentru domniile voastre, am obţinut prin argumentare şi dezbatere suplinirea cu 65 de milioane de lei a bugetului municipal pentru anul 2020. Totodată, am venit cu zeci de iniţiative cu impact social, economic, cultural". 

TUDOR DELIU, candidat la funcţia de preşedinte, PLDM: "Cu ocazia Hramului Oraşului vă transmit cele mai frumoase urări de bine, sănătate şi prosperitate. Fie ca Sfânta Cuvioasă Paraschiva să vă apare, să vă ocrotească zi de zi". 

IGOR DODON, candidat independent la funcţia de preşedinte: "Dragi chişinăuieni, vreau să vă felicit cu hramul oraşului nostru şi că, în sfârşit, Chişinăul are un primar adevărat".

VIOLETA IVANOV, candidat la funcţia de preşedinte, Partidul ŞOR: "Dragi locuitori ai Chişinăului, vă adresez cele mai calde felicitări cu ocazia acestei însemnate sărbători. Chişinăul este mai mult decât capitala ţării. Chişinăul este inima ţării". 

MAIA SANDU, candidat la funcţia de preşedinte, PAS: "Vreau să-i felicit pe cei care au grijă de oraşul nostru fără a fi în lumina reflectoarelor. Le mulţumesc lucrătorilor din serviciile de salubrizare, spaţii verzi...conductărilor de troleibuze, autobuze, măturătorilor şi tuturor celor care au grijă de oraş".

OCTAVIAN ŢÎCU, candidat la funcţia de preşedinte, PUN: "În 1817 se instituie primăria Chişinău şi de atunci s-au perindat trei regimuri politice, cu impact diferenţiat asupra aspectului estetic şi arhitectural, asupra mentalului şi istoriei. Dar, în esenţă, Chişinăul este un oraş românesc, cu un puternic colorit multinaţional şi multietnic". 

DORIN CHIRTOACĂ, candidat la funcţia de preşedinte, Blocul "UNIREA": "Are suficientă putere oraşul nostru, oameni pregătiţi cetăţeni care sunt în stare să vadă ce e mai bine, ce e mai rău şi vom putea face în aşa fel încât lucrurile să fie mai bune". 
Similare
RECOMANDĂRI