Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Violeta Ivanov promite majorarea pensiei minime până la 5.000 de lei, sejururi de odihnă gratuite la sanatorii şi cluburi sociale pentru bătrâni

Majorarea pensiei minime până la 5.000 de lei, sejururi de odihnă gratuite la sanatorii şi cluburi sociale pentru bătrâni. Sunt doar câteva dintre promisiunile electorale ale Violetei Ivanov, candidatul Partidului Politic "Şor" la funcţia de preşedinte.

Ea a spus că statul trebuie să asigure toate condiţiile pensionarilor pentru un trai decent. Printre măsurile propuse de Ivanov în susţinerea vârstnicilor se mai numără un ajutor lunar de o 1.000 lei pentru alimente dar şi compensaţii de până la 50 la sută la achitarea serviciilor comunale. Potrivit candidatei Partidului "Şor", aceste măsuri pot fi implementate dacă se va relansa agricultura şi dacă se va institui monopol de stat la importul şi comercializarea produselor de tutun şi alcool.

VIOLETA IVANOV, candidat la alegerile prezidenţiale, Partidul Politic "Şor": "Unul dintre pilonii de bază din programul meu electoral, Moldova 2020-2024 este fortificarea şi creşterea asistenţei sociale, în special pentru pensionari. Am in vedere in primul rand, creşterea pensiilor, extinderea, asistentei sociale si oferirea mai mult facilitati bunicilor si părinţilor noştri".
Similare
RECOMANDĂRI