Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru la funcţia de preşedinte, susţine că Igor Dodon, candidat independent la prezidenţiale, a început procesul de cumpărare a voturilor

Acuzaţii de fraudare a alegerilor prezidenţiale. Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru la funcţia de preşedinte, susţine că Igor Dodon, candidat independent la prezidenţiale, a început procesul de cumpărare a voturilor. El ar fi ajutat chiar de primari, pe care îi intimidează. De cealaltă parte, acuzaţiile lui Usatîi au fost catalogate drept nefondate de membrii staff-ului electoral a lui Dodon.

Renato Usatîi a declarat că Igor Dodon pune o mare presiune pe primari, pentru ca aceştia să-l ajute să obţină voturi în favoarea sa. Primarii ar fi obligaţi să ofere ajutoare persoanelor nevoiaşe, iar dacă nu acceptă atunci se trece la intimidări, susţine Usatîi.

RENATO USATÎI, candidat la funcţia de preşedinte, Partidul Nostru: "Ştiu că Igor Dodon acum pune presiune pe dvs. Pe unii îi sperie cu dosare penale, aşa cum făcea Plahotniuc, altora le propune să le angajeze rudele, la alţii le promite că localităţile lor vor primi bani şi tot aşa. Oamenii lui Dodon cumpără puterea şi propune bani în schimbul unui rezultat bun"

Candidatul Partidului Nostru la prezidenţiale a făcut un apel către toţi primarii să nu se lase intimidaţi.

Contactată de TVR MOLDOVA pentru a comenta acuzaţiile, purtătoarea de cuvânt a candidatului independent, Igor Dodon a declarat că: "În lipsa ofertei concrete pentru oameni şi ţară, unii contracandidaţi se ocupă cu bârfe şi speculaţii politice. Noi îi înţelegem şi îi iertăm. Să fie sănătoşi!".
Similare
RECOMANDĂRI