Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Grosu afirmă că un grup de consultanţi politici ruşi ar oferi consultanţă politică lui Igor Dodon. Reacţia purtătorului de cuvânt al lui Igor Dodon

Deputatul PAS, Igor Grosu, afirmă că un grup de consultanţi politici ruşi ar oferi consultanţă politică, pe ascuns, preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Deputatul nu are probe şi susţine că are informaţia din spaţiul public. Purtătorul de cuvânt a lui Igor Dodon a declarat că preşedintele nu are nevoie de consultanţă din afară.

Potrivit  deputatului PAS, Igor Grosu, preşedintele Igor Dodon ar fi consultat în secret de către serviciile de informaţii ruse, prin intermediul unui grup de "polit-tehnologi" ruşi. Deputatul PAS a anunţat că a sesizat Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii, dar şi Biroul de Migraţie şi Azil, pentru a investiga modul în care aceste persoane au intrat în Republica Moldova.

„O să rugăm ca şi Comisia Electorală Centrală să verifice dacă şi în raportul financiar pe care l-a prezentat grupul de iniţiativă care îl repezintă pe candidatul Igor Dodon, dacă au fost reflectate şi cheltuielile pentru astfel de servicii”, a spus Igor Grosu.

De cealaltă parte, Ludmila Muntean, purtătorul de cuvânt al candidatului Igor Dodon, ne-a declarat că. „Igor Dodon şi colegii săi au participat în mai multe campanii electorale. Este o echipă competentă, care nu are nevoie de ajutorul specialiştilor străini. Recomandăm oponenţilor politici să caute consilieri străini în alte sedii de campanie”
...
Similare
RECOMANDĂRI