Sursa foto:Acasa.ro Vizualizari:

VIDEO. Victoria Dănilă crează hăinuţe pentru copiii născuţi prematur

Aduce căldură micilor luptători. Victoria Dănilă este mămica care a transformat o necesitate într-o invenţie. Este cea care, în premieră pentru Republica Moldova, a creat hăinuţe pentru copiii născuţi prematur. Astăzi hăinuţele ei încălzesc mii de inimi care luptă pentru viaţă.

Acum patru ani, Victoria a trecut prin experienţa naşterii premature. Cea de-a doua fiică a ei a venit pe lume la doar 33 de săptămâni. Femeia a vegheat zile întregi lângă ghemuleţul din incubator. O experienţă dureroasă, dar care a inspirat-o să creeze.

Revenind acasă, a cusut primele hăinuţe pentru fetiţa ei. Ulterior a făcut cercetări, consultări cu neonatologi şi alţi specialişti şi a creat o colecţie unică de articole pentru copiii născuţi prematuri dar şi cei născuţi cu o masă corporală redusă.

Hainele sunt confecţionate din materiale naturale şi non-alergice. În plus, acestea permit accesul pentru diferite instrumente medicale de neonatologie.

Pentru că ştie cât de important este să oferi acestor micuţi căldură, Victoria pune la dispoziţia mămicilor dar mai ales a pruncilor căciuliţe, mănuşi, bluziţe şi chiar rochiţe aproape minuscule.

Produsele proiectate şi create de Victoria sunt unice pe piaţa din Republica Moldova şi chiar cea internaţională. Acestea sunt întregistrate la AGEPI şi au luat opt medalii de aur la concursurile internaţionale de inventică. Dar cel mai important este că reuşeşte să aducă un strop de căldură "micilor luptători" pentru viaţă.
 
Similare
RECOMANDĂRI