Sursa foto:Diez.md Vizualizari:

VIDEO. Ediţia a 17-a ”Fabricat în Moldova” se va desfăşura în perioada 31 ianuarie – 04 februarie 2018

Peste 450 de agenţi economici şi oaspeţi din ţări europene sunt aştepaţi la cea de-a 17-a ediţie a Expoziţiei Naţionale „Fabricat în Moldova 2018”. În premieră, la eveniment vor fi prezenţi şi participanţi din Ucraina.

Cea de-a 17-a ediţie a expoziţiei naţionale se va desfăşura anul viitor sub genericul „Fabricat pentru tine”. În perioada 31 ianuarie – 04 februarie 2018, pe o suprafaţă de 3100 de metri pătraţi vor expune peste 450 de participanţi din industria alimentară, industria uşoară, sectorul vitivinicol, instituţii de cercetări ştiinţifice, dar şi meşteri populari.

Pentru prima dată, în cadrul programului se va desfăşura Forumul de afaceri internaţional de la Cahul, la care vor fi antrenaţi investitori din 6 raioane ale Republicii Moldova dar şi din România.

La sfârşitul acestei luni, Camera de Comerţ a Republicii Moldova va organiza o misiune economică în Varşovia, Polonia, la expoziţia în domeniul agroalimentar.

Anul trecut, la expoziţia-târg „Fabricat în Moldova” au venit 350 de participanţi. Totodată, produsele moldoveneşti au fost expuse în România şi Belarus, manifestarea "Fabricat în Moldova" având loc şi la  Iaşi şi Minsk. Evenimentul este o platformă de susţinere a producătorilor autohtoni şi de promovare a imaginii Republicii Moldova peste hotare.
Similare