Termenul de aplicare în cadrul Programului „Femei în afaceri” a fost prelungit
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Termenul de aplicare în cadrul Programului „Femei în afaceri” a fost prelungit

Dosarele pentru Concursul de granturi în cadrul Componentei II a Programului-pilot „Femei în afaceri” pot fi depuse până pe 20 iunie, informează Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Femeile care gestionează o întreprindere de 2 ani pot participa la concurs. Valoarea maximă a grantului va fi 165 de mii de lei, dintre care 110 mii de lei sunt pentru investiţii în achiziţionarea echipamentelor, iar restul - 55 de mii de lei pentru servicii de dezvoltare a afacerii: cercetare, consultanţă şi promovare.

Prioritate se acordă afacerilor: inovative şi cu potenţial de export, din domeniul industriei creative, agroturismului şi meşteşugăritului, din domeniul producerii, tehnologiei informaţionale şi comunicaţii, non-agricole din zone rurale, care nu cad sub incidenţa criteriilor de eligibilitate a suportului acordat de Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură, întreprinderi care oferă servicii/produse companiilor mari.

Programul-pilot „Femei în Afaceri” a fost lansat în toamna anului 2016 şi va fi implementat timp de 3 ani. Din bugetul statului vor fi alocate 51,5 milioane lei. 

Similare
RECOMANDĂRI