Târgul locurilor de muncă vine cu peste 1700 de oferte de angajare
Sursa foto:Ziarul Clujean Vizualizari:

Târgul locurilor de muncă vine cu peste 1700 de oferte de angajare

Peste 1700 de locuri de muncă vacante vor fi expuse în perioada 12-18 octombrie la Târgul locurilor de muncă din municipiul Chişinău, ediţia a XIII-a. În acest an, va avea loc şi Târgul on-line al locurilor de muncă. Astfel, candidaţii pot depune un CV la un post de muncă dorit chiar de acasă.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md şi întruneşte 43 de angajatori. Persoanele care caută un loc de muncă vor avea posibilitatea să depună direct CV-ul pentru acesta.

Târgul locurilor de muncă oferă oportunităţi de carieră pentru diferite categorii sociale: persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Pe platoul târgului vor fi amplasate posturi de auto-informare electronică, care vor oferi posibilitatea să fie accesate gratuit canalele de informare despre locurile vacante, gestionate de ANOFM: portalul locurilor de muncă vacante www.angajat.md şi platforma  târgului on-line www.e-angajare.md.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi pe 12 octombrie, între orele 10.00-15.00, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară, municipiul Chişinău, str. Tighina 47, precum şi să acceseze Târgul on-line al locurilor de muncă disponibil pe platforma www.e-angajare.md.
Similare