Start pentru înscrierea la programul „Femei în afaceri”. Care sunt condiţiile de participare
Vizualizari:

Start pentru înscrierea la programul „Femei în afaceri”. Care sunt condiţiile de participare

Femeile care vor să lanseze o afacere sau doresc să investească în dezvoltarea unui business existent se pot înscrie în programul ”Femei în Afaceri”. Potrivit anunţului făcut de Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), înscrierea poate fi făcută la una dintre cele trei componente ale programului.

Mai exact, femeile care vor să se lanseze în antreprenoriat, se pot înscrie la Componenta I. Ele vor beneficia de instruire antreprenorială, mentorat şi gidare, scrie bizlaw.md.

Componenta II oferă suport pentru afacerile nou create şi reprezintă un concurs de granturi mici, în valoare de până la 165.000 lei. Este valabil pentru companiile înregistrate cu cel mult 24 de luni în urmă.  

Componenta III presupune suport pentru companiile în creştere. Aici deja este organizat concurs de granturi mari neambursabile de până  la 1.649.000 lei. Finanţarea poate fi accesată de companiile active pe piaţă mai mult de doi ani, orientate spre export sau exportatoare. 

Formularele de înregistrare la una dintre cele trei componente ale programului se completează să expediează online. Termenele limită de prezentare a documentelor este 11 mai, 11 aprilie şi, respective, 26 aprilie. Mai multe detalii pot fi accesate pe pagina ODIMM.

Similare
RECOMANDĂRI