Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

S-a dat startul concursului "Marca comercială a anului 2017"

Companiile, întreprinderile şi organizaţiile care vor să participe la concursul "Marca comercială a anului 2017" pot depune dosarele la Camera de Comeţ şi Industrie, până pe 17 aprilie 2018. Participanţii pot concura pentru premiul cel mare "Mercurul de aur", pentru medaliile de aur, argint sau bronz. În premieră, pe lista nominalizărilor au fost incluse premiile pentru "Femeia în afaceri", "Liderul anului" şi "IMM-ul favorit al anului".

La cea de-a 15 ediţie a concursului Marca Anului vor fi admise doar mărcile comerciale naţionale şi străine, care în momentul depunerii cererilor vor fi înregistrate şi sunt valabile pe teritoriul Republici Moldova. În acest an, participanţii vor concura pentru 12 nominalizări, la 11 categorii. Printre acestea sunt "Debutul aului", "Export", "Marca comercială responsabilă social" sau "Marcă consacrată". În premieră, au fost incluse nominalizările "Liderul anului", "IMM-ul favorit al anului" şi "Femeia în afaceri". 
 
Dosarele vor fi examinate de o comisie formată din specialişti din diverse domenii. Participanţii vor fi premiaţi după mai multe criterii, precum performanţe de calitate, promovarea creativităţii şi inovaţiei, dar şi gestionarea activităţii bazată pe orientare şi responsabilitate. Marele premiu al concursului este Zeiţa Calităţii.
 
Mărcile comerciale la care s-au constatat abateri privind calitatea serviciilor nu vor fi admise în concurs. 
 
Concursul "Marca comercială a anului" a fost iniţiat în anul 2003 şi are drept scop promovarea practicilor de succes în domeniul businessului, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune mărci de pe piaţa autohtonă, precum şi remarcarea celor mai competitive întreprinderi din Republica Moldova. Dosarele pot fi depuse până pe 17 aprilie. Câştigătorii  vor fi premiaţi în luna iunie, în cadrul Galei "Businessului Moldovenesc." Până în prezent, la concurs au participat 1300 de mărci comerciale. 
Similare
RECOMANDĂRI