Republica Moldova va participa la „Expo Dubai 2020”
Sursa foto:Goldman Consultancy Vizualizari:

Republica Moldova va participa la „Expo Dubai 2020”

Republica Moldova va participa la Expoziţia Mondială „Expo Dubai 2020”, care se va desfăşura în perioada 20 octombrie 2020 - 10 aprilie 2021, în Emiratele Arabe Unite. O decizie în acest sens a fost aprobată de Guvernul de la Chişinău.

Documentul prevede crearea Comitetului organizatoric care va elabora Planul de acţiuni şi va organiza concursurile naţionale aferente participării la expoziţie, inclusiv privind conceptul de participare şi designul pavilionului, va asigura pregătirea materialelor promoţionale. 

Drept autoritate naţională responsabilă pentru participarea ţării noastre la „Expo Dubai 2020” a fost desemnat Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”.

Participarea la eveniment reprezintă o oportunitate de evidenţiere pe plan global, de promovare a valorilor naţionale şi de intensificare a schimburilor comercial-economice, ştiinţifice, tehnologice şi culturale.

Conform estimărilor organizatorilor, „Expo Dubai 2020”, cu genericul oficial Connecting Minds, Creating the Future (Conectarea gândirii, crearea viitorului), va avea 25 de milioane de vizitatori, dintre care 70% de peste hotarele ţării gazdă.
Similare
RECOMANDĂRI