Primăria Chişinău anunţă o nouă licitaţie pentru vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului. Preţul începe de la 300 de mii de lei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Primăria Chişinău anunţă o nouă licitaţie pentru vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului. Preţul începe de la 300 de mii de lei

Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe 8 octombrie curent, ora 10:00, în sala de şedinţe a Preturii sectorului Centru (mun. Chişinău, str. Bulgară, 43), va avea loc licitaţia funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chişinău.

La concurs sunt expuse 17 loturi de pământ cu suprafaţa cuprinsă între 1,6 ari până la 20 ari, cu diverse destinaţii, construcţii sau deservirea obiectivului existent (pentru deţinătorii de terenuri adiacente). Preţul iniţial al terenurilor expuse la concurs variază între 300 mii lei şi 3 milioane de lei.

La licitaţie pot participa persoane fizice şi juridice din Republica Moldova, dar şi investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfăşurarea licitaţiei, organizatorului - Agenţia „Capitalimobil" SRL, următoarele acte: cererea în forma stabilită; extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice şi al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice); procura (în cazul participării prin reprezentant); copia actului de identitate; documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din preţul iniţial şi a taxei de participare.

Similare
RECOMANDĂRI