Primăria anunţă cea de-a şasea licitaţie pentru închirierea locurilor unde pot fi amplasate gherete în Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Primăria anunţă cea de-a şasea licitaţie pentru închirierea locurilor unde pot fi amplasate gherete în Chişinău

Primăria municipiului Chişinău informează că luni, 11 octombrie curent, ora 10:00, în Sala de şedinţe a Preturii sectorului Centru (str. Bulgară, 43), se va desfăşura licitaţia deschisă nr. 6 pentru obţinerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităţilor de comerţ ambulant pe teritoriul oraşului Chişinău.

La concurs au fost expuse 28 de loturi amplasate în sectoarele oraşului, în parcuri, scuaruri şi pe alei, inclusiv pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, scuarul Catedralei Mitropolitane „Naşterea Domnului", str. Gh. Asachi, str. V. Pârcălab, str. Albişoara, str. A. Puşkin, bd. Renaşterii Naţionale, bd. Mircea cel Bătrân, bd. Moscova, str. A. Russo, str. Teilor, str. N. Zelinski, str. Alba Iulia, str. L. Deleanu, str. Nicolae H. Costin etc.

Locurile pentru comerţ din licitaţia anunţată sunt prevăzute pentru amplasarea gheretelor, unde vor fi comercializate: presă periodică; produse street-food şi de patiserie, băuturi fierbinţi şi răcoritoare, îngheţată; flori şi aranjamente florale, cu suprafaţa de 8, 10 şi 12 m².

Preţul iniţial pentru dreptul de amplasare a unităţilor de comerţ variază de la 214.375 de lei până la 945.000 de lei. În scopul prevenirii monopolizării comerţului ambulant stradal şi organizării unui mediu concurenţial sănătos, în cadrul unei licitaţii unui participant îi pot fi adjudecate până la 3 loturi şi câte un lot în fiecare parc, scuar, alee.

Taxa de participare la licitaţie este de 1.500 de lei. Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani. Organizatorul licitaţiei este camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Data-limită de depunere a cererilor: 07.10.2021, ora 12:00.

Similare
RECOMANDĂRI