PL: Aeroportul din Chişinău va falimenta dacă în ţară vor fi construite alte două aeroporturi
Vizualizari:

PL: Aeroportul din Chişinău va falimenta dacă în ţară vor fi construite alte două aeroporturi

Aeroportul Internaţional Chişinău ar putea falimenta dacă în Republica Moldova vor fi construite alte două aeroporturi, după cum a anunţat Igor Dodon şi Ion Chicu. Asta pentru că Aeroportul din Chişinău nu a atins capacitatea maximă, iar mulţi pasageri pleacă la Iaşi pentru a zbura, pentru că Iaşi este în UE, iar preţurile sunt mai mici. Cel puţin asta susţine Partidul Liberal într-un comunicat de presă transmis presei drept reacţie la anunţul de ieri privind construcţia a două aeroporturi.

„Companiile low-cost zboară şi de pe Aeroportul Chişinău, exact cum zboară de la Iaşi, însă din cauza că nu suntem în NATO şi UE, condiţiile sunt diferite, iar preţurile mai mari, la fel ca la toate: alimente, haine, automobile etc”, se spune în comunicatul PL.

Liberalii mai spun că prioritatea Republicii Moldova ar trebui să fie investiţiile în oraşele şi satele care sunt în ruine, să se investească în utilaje de sănătate.

„Toate această diversiune cu “încă două aeroporturi”, nu reprezintă altceva decât protecţie pentru Plahotniuc şi afacerile sale, reprezintă preţul plătit de Dodon, pentru a avea alianţa cu PD. Regimul mafiot a fost reinstaurat, ceea ce trebuia de demonstrat”, spun liberalii.

Amintim că premierul Ion Chicu a declarat ieri, în platoul TVR MOLDOVA, că în anul 2020 sau la începutul anului 2021 vom avea cel puţin un aeroport în nordul Republicii Moldova şi unul la sud.
Similare
RECOMANDĂRI