Peste 500 de magazine şi restaurante aşteaptă vânzarea cu tichetele de masă Up Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Peste 500 de magazine şi restaurante aşteaptă vânzarea cu tichetele de masă Up Moldova

Peste 500 de locaţii, magazine şi restaurante din Republica Moldova, sunt gata să ofere clienţilor săi posibilitatea de a achita prânzul sau produsele alimentare prin intermediul tichetelor de masă – unul dintre cele mai răspândite beneficii extra-salariale la nivel internaţional. Up Moldova deţine cea mai mare reţea naţională de parteneri pentru acceptarea tichetelor de masă.

În prezent, compania Up Moldova este pregătită logistic să parcurgă procedura de licenţiere, conform prevederilor Legii cu privire la tichetele de masă, din 1 ianuarie 2018. Potrivit proiectului, valoarea unui tichet va fi de până la 45 de lei şi va putea fi eliberat atât pe suport de hârtie, cât şi în format electronic. Valoarea tichetului de masă urmează a fi indexată anual, în funcţie de inflaţie.

Sistemul tichetelor de masă vine ca o soluţie pentru angajatorii din Republica Moldova pentru a răspunde provocărilor actuale legate de atragerea şi retenţia de personal, precum şi de motivare a angajaţilor.
 
Grupul internaţional Up investeşte în oameni şi tehnologie, pentru a asigura, dezvoltarea şi creşterea angajaţilor săi din Republica Moldova. 
 
Sistemul tichetelor de masă este funcţional în 40 de ţări, dintre care 19 sunt state membre ale Uniunii Europene. Experienţa statelor europene demonstrează efectul puternic de antrenare pe care tichetele de masă îl au pentru întreaga economie, în special asupra sectorului alimentar, prin crearea de locuri de muncă şi oportunităţi de creştere a afacerilor în domeniu. Mai mult, potrivit unui studiu realizat de Asociaţia Profesională a Emitenţilor de Tichete din România, angajatorii consideră tichetele de masă ca fiind esenţiale pentru succesul afacerii lor din prisma beneficiilor pe care le aduc: avantajele fiscale asociate acordării tichetelor, îmbunătăţirea atmosferei la locul de muncă, creşterea productivităţii angajaţilor, reducerea absenteismului.

Totodată, angajaţii afirmă că principalele beneficii ale tichetelor de masă sunt creşterea puterii de cumpărare, instrument de motivare la locul de muncă, calitate mai bună a alimentaţiei.
 
Similare
RECOMANDĂRI