Energia electrică este mai ieftină. De astăzi achităm cu 10% mai puţin pentru un kilowatt/oră
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Energia electrică este mai ieftină. De astăzi achităm cu 10% mai puţin pentru un kilowatt/oră

Hotărârea Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) privind reducerea preţurilor la energia electrică a fost publicată vineri, 29 iunie, în Monitorul Oficial. Decizia a intrat în vigoare astăzi, 1 iulie.

Consumatori casnici deserviţi de „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” urmează să achite 179 bani pentru un kilowatt/oră, faţă de tariful precedent de 199 bani. Pentru consumatorii ale căror instalaţii sunt racordate la reţelele electrice de distribuţie de tensiune medie (6–10 kV), preţurile vor fi reduse de la 182 la 160 bani pentru un kilowatt/oră.

Preţuri mai mici vor achita şi persoanele care utilizează energia electrică furnizată de către societatea „Furnizarea Energiei Electrice Nord”. Prin urmare, consumatorii casnici din nordul ţării vor plăti 191 de bani pentru un kilowatt/oră, cu 21 de bani mai puţin decât în prezent. Pentru consumatorii ale căror instalaţii sunt racordate la reţelele electrice de distribuţie de tensiune medie (6–10 kV) preţul va fi redus de la 184 la 166 bani pentru un kilowatt/oră.

Similare
RECOMANDĂRI