Oameni de afaceri polonezi vin la Chişinău să se familiarizeze cu mediul investiţional din Republica Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Oameni de afaceri polonezi vin la Chişinău să se familiarizeze cu mediul investiţional din Republica Moldova

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova şi Centrul pentru Dezvoltare şi Antreprenoriat Moldova-Polonia organizează Forumul Economic moldo-polonez, care are loc în cadrul vizitei delegaţiei oamenilor de afaceri polonezi în Republica Moldova.

Forumul se va desfăşura joi, pe 14 noiembrie 2019, începând cu orele 11:00, în incinta  Centrului pentru Dezvoltare şi Antreprenoriat Moldova-Polonia (str. Meşterul Manole, 12/2, Chişinău).

Vizita oamenilor de afaceri  are drept scop familiarizarea mediului de afaceri din Polonia cu oportunităţile investiţionale şi de export ale Republicii Moldova, promovarea dialogului de afaceri şi stabilirea parteneriatelor bilaterale.

În cadrul vizitei sunt prevăzute întrevederi cu factorii de decizie din partea autorităţilor publice centrale din Republica Moldova, precum şi participarea la platforma interactivă de stabilire a contactelor directe cu mediul de afaceri local.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai companiilor poloneze din sectorul vitivinicol, consultanţă juridică şi logistică, apă şi canalizare, produse cosmetice şi ecologice, precum şi companii din ţara noastră.
Similare
RECOMANDĂRI