O fabrică de medicamente din Găgăuzia a cerut ajutor de la stat. Consiliul Concurenţei solicită opinii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O fabrică de medicamente din Găgăuzia a cerut ajutor de la stat. Consiliul Concurenţei solicită opinii

Direcţia Generală de Dezvoltare Economică al UTA Găgăuzia a Comitetului executiv al Găgăuziei a expediat onotificare către Consiliului Concurenţei (CC), prin care cere examinarea intenţiei de a acorda un ajutor de stat pentru dezvoltarea regională a Î.M. „Vitapharm-Com" S.R.L.

Potrivit CC, notificarea a devenit efectivă la data de 19.04.2019. 

În acest context, Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la terţi, în legătură cu notificarea menţionată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare 73/1, MD-2001 sau prin fax la nr. 0 (22) 27-06-06.

Potrivit paginii oficiale a fabricii, aceasta este situată în partea de sud a Republicii Moldova, or. Comrat şi are circa 50 de colaboratori calificaţi. 

Activitatea de bază este producerea preparatelor medicamentoase şi suplimentelor alimentare. Pînă în prezent, compania Vitapharm-Com a lansat pe piaţa farmaceutică peste 60 de preparate. Conform informaţiilor, vînzările companiei pe piaţa locală în 2015 au ajuns la 1 000 000 Euro.

Similare
RECOMANDĂRI