Moldova IT Park se extinde. Sunt aproape 90 de companii înregistrate
Sursa foto:bizlaw.md Vizualizari:

Moldova IT Park se extinde. Sunt aproape 90 de companii înregistrate

12.02.2018 Comunicat de presă Moldova IT Park se extinde. Sunt aproape 90 de companii înregistrate Ministerul Economiei şi Infrastructurii anunţă că numărul companiilor IT care au aderat la primul parc pentru tehnologia informaţiei ”Moldova IT Park” a crescut cu aproape 40, în decurs două săptămâni, şi a ajuns la 86 de rezidenţi.

Alte 12 cereri au fost examinate pozitiv şi urmează a fi semnate contractele cu companiile IT şi eliberate certificatele de înregistrare ale acestora. Lista companiilor înscrise în Registrul de evidenţă a rezidenţilor Parcului pentru tehnologia informaţiei ”Moldova IT Park” este publicată pe pagina web www.moldovaitpark.md.

Înregistrarea rezidenţilor se efectuează de către Administraţia ”Moldova IT Park”, în conformitate cu Legea nr. 77 din 21 aprilie 2016 cu privire la parcurile pentru tehnologia informaţiei. După înregistrarea companiei, Administraţia prezintă câte o copie a extrasului din Registrul de evidenţă a rezidenţilor Parcului către autorităţi ale administraţiei publice locale, organul fiscal, vamal, de asigurări sociale, asigurări medicale, de statistică din circumscripţia în care se află sediul central (adresa juridică) al rezidentului.

Rezidenţii ”Moldova IT Park” vor putea aprofunda beneficiile şi oportunităţile regimului special de impozitare, pe pagina web www.moldovaitpark.md, pe care va fi publicată o listă de întrebări frecvente şi răspunsuri, constituită cu suportul specialiştilor Ministerului Economiei şi Infrastructurii.

”Moldova IT Park” şi-a început activitatea la 1 ianuarie 2018.

Similare
RECOMANDĂRI