Ministerul Finanţelor: Detalii despre suma donaţiilor acumulate pentru combaterea COVID-19
Vizualizari:

Ministerul Finanţelor: Detalii despre suma donaţiilor acumulate pentru combaterea COVID-19

În conturile deschise de Ministerul Finanţelor pentru donaţii destinate combaterii COVID-19, la situaţia din 07 aprilie 2020, au fost încasate mijloace băneşti în sumă totală de 13,5 milioane de lei.

La moment, mijloacele financiare acumulate nu au fost utilizate, acestea urmând să fie repartizate conform dispoziţiei Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a Republicii Moldova.

Ministerul Finanţelor mulţumeşte tuturor donatorilor pentru suportul financiar oferit în scopul susţinerii acţiunilor de profilaxie şi tratament a infecţiei cu coronavirus de tip COVID-19: „Contribuţia depusă şi atitudinea Dumneavoastră sunt extrem de importante pentru realizarea misiunii comune pe care o avem în protejarea sănătăţii tuturor cetăţenilor Republicii Moldova. Doar cu efort conjugat vom reuşi să depăşim perioada dificilă pe care o traversează societatea. Vă exprim gratitudine pentru receptivitate şi poziţia civică activă de care  daţi dovadă”.

Reamintim că, la data de 17 martie 2020, Ministerul Finanţelor a deschis 3 conturi pentru donaţii destinate combaterii COVID-19, în lei moldoveneşti, dolari americani şi euro. De asemenea, donaţiile pot fi făcute prin intermediul Serviciului Guvernamental de Plăţi Electronice Mpay.

Similare
RECOMANDĂRI