MEI: Una dintre cele mai mari companii de mobilă din Europa vrea să-şi extindă afacerea şi în R. Moldova
Sursa foto:mei.gov.md Vizualizari:

MEI: Una dintre cele mai mari companii de mobilă din Europa vrea să-şi extindă afacerea şi în R. Moldova

Ministrul al Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut o întrevedere cu reprezentaţii uneia dintre cele mai mari fabrici de mobilă din Europa – „Polipol”. Compania germană îşi propune să-şi extindă afacerea şi în Republica Moldova. Reprezentanţii companiei s-au arătat interesaţi, în special, de facilităţile Zonelor Economice Libere (ZEL).

„Susţinem şi apreciem companiile internaţionale care îşi extind activitatea şi în Republica Moldova şi vă asigur de tot suportul necesar din partea statului. O nouă afacere înseamnă  sute de locuri de muncă, aici, acasă”, a menţionat Chiril Gaburici.
 
De asemenea, în cadrul întrevederii, Chiril Gaburici a menţionat despre reformele realizate pentru îmbunătăţirea mediului de afaceri şi atragerea investiţiilor, îmbunătăţirea securităţii energetice şi a infrastructurii.
 
Potrivit unui comunicat al MEI, reprezentanţii fabricii de mobilă s-au arătat motivaţi de avantajele ZEL şi au apreciat deschiderea Ministerului Economiei şi Infrastructurii în susţinerea antreprenorilor străini.
 
Compania germană de producţie, lider pe piaţa de mobilă tapiţată cu produse de calitate superioară, a fost fondată în anul 1990. Astăzi, „Polipol” are peste 5 000 de angajaţi şi un venit anual de peste 400 milioane de euro.
Similare
RECOMANDĂRI